Δευτέρα

Τα περιεχόμενα του psi-action

Το psi-action ενδιαφέρεται για θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία και την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση. Είναι ενάντια στη βία και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ανθρώπων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Σχολιάζει και δημοσιοποιεί στάσεις και πρακτικές, από όπου και αν προέρχονται, που εμποδίζουν ή/και υποβαθμίζουν την προσπάθεια για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση στη χώρα μας.

Διαβάστε πως (και γιατί) ξεκίνησε το psi-action:
Η αρχή του τέλους της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης στην Ελλάδα


Τ α  π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α  τ ο υ  b l o g :


Τι περιέχουν τα tabs (που υπάρχουν στην κορυφή της σελίδας)


1) home: η αρχική σελίδα, στην οποία εμφανίζονται οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις. Αν θέλετε να διαβάσετε παλαιότερες αναρτήσεις, μπορείτε να “κατεβείτε” στο τέλος της σελίδας (scroll down) και να επιλέξετε τις "παλαιότερες αναρτήσεις". 

2) facebook: (το group που υποστηρίζει το psi-action). Τα μέλη του group λαμβάνουν ειδοποιήσεις για σημαντικά γεγονότα και φυσικά μπορούν να ανταλλάσσουν μηνύματα ή να κοινοποιούν οτιδήποτε θεωρούν σημαντικό (μια ιστοσελίδα, μια εκδήλωση κτλ), γράφοντάς το στο wall. Σήμερα, τo group έχει περίπου 6.000 μέλη και σκοπός μας είναι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι (γι' αυτό σας παρακαλούμε να το διαδώσετε). 

3) twitter: ακολουθήστε το psi-action στο twitter ! 

4) video: (το channel μας στο youtube). Εδώ θα βρείτε τα video που έχουμε χρησιμοποιήσει στο blog. Μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητές με μια απλή διαδικασία (κάνετε κλικ στο subscribe) και θα ενημερώνεστε αυτόματα, μέσω e-mail, για τα νέα video. 

5) films & photos: Σύνδεσμοι (links) για προτεινόμενες ταινίες και φωτογραφίες.

6) archives: παρεμβάσεις για τα προβλήματα στο χώρο της ψυχικής υγείας (Ευρωκοινοβούλιο, Mental Health Europe, Συνήγορος του Πολίτη).

7) press: Σύνδεσμοι (links) για δημοσιεύματα στον τύπο, σχετικά με την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και τα προβλήματα στο χώρο της ψυχικής υγείας. Στην πλαϊνή στήλη (sidebar) της σελίδας θα βρείτε συνδέσμους (links) για σχετικά ρεπορτάζ από τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

8) e-mail:
To e-mail του blog, μέσω του οποίου μπορείτε να μας ενημερώνετε για θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία ή να μας στέλνετε τα δικά σας κείμενα (εμπειρίες, προτάσεις, άρθρα) για δημοσίευση.

9) log in: Συνδεθείτε με τον Google λογαριασμό σας.


Τι περιέχει η δεξιά πλαϊνή στήλη (sidebar) του psi-action


α) Συνδέσμους (links) για επιλεγμένα κείμενα από το αρχείο του blog.

β) Χρονολογικό αρχείο και κατηγορίες, για να μπορείτε να αναζητήσετε παλαιότερα κείμενα (με το μήνα δημοσίευσης ή με το θέμα)

γ) Κάποια κείμενα στα αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά (αν επιθυμείτε να μεταφράσετε κάποιο κείμενό μας σε μια από τις παραπάνω γλώσσες - ή σε οποιαδήποτε άλλη - παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας)

δ) Συνδέσμους (links) για οργανισμούς και δίκτυα και ψυχικής υγείας

Τι περιέχει η αριστερή πλαϊνή στήλη (sidebar) του psi-action

α) Κάποιες από τις αναρτήσεις του blog με διαχρονικό ενδιαφέρον
(γιατί τα προβλήματα στην ψυχική υγεία ...ανακυκλώνονται)


β) Ιστολόγια και ιστοσελίδες που μας παρακολουθούν ή/και παρακολουθούμε


Επικοινωνία: psi-action@hotmail.com